ONLEESBAAR? BEKIJK online
 
vrijdag 15 juli 2016   CNIEUWS

Deze nieuwsbrief brengt u elke twee weken divers cultureel nieuws. Informatief en onpartijdig. U ontvangt
de nieuwsbrief omdat u Ckaarthouder bent of zich apart voor deze nieuwsbrief heeft aangemeld.
 


Tentoonstelling: Vernieuwd Verleden in CODA Museum, Apeldoorn

De tentoonstelling Vernieuwd Verleden in het CODA Museum toont hoe thema's, vormen en technieken uit het verleden een nieuwe rol spelen in de hedendaagse kunst. Het CODA Museum presenteert een brede selectie hedendaagse kunst van 35 beeldend kunstenaars die werken met elementen en symboliek uit de westerse (kunst)geschiedenis en/of historische technieken en ambachten.

Meer informatie en openingstijden.

lees meer

 

Festival De Parade: Zomaargasten

Altijd al eens te gast willen zijn bij een live talkshow? Grijp dan nu de kans en schuif aan in de provisorische studio van Oscar Kocken en Patrick Nederkoorn, waar zij proberen om met behulp van beeld- en muziekfragmenten de allerpersoonlijkste verhalen boven tafel te krijgen. Op De Parade in Utrecht te zien vanaf 22 juli 2016.

Meer informatie en programmering.

lees meer

 

Tentoonstelling: ARTTREAT, kunst rond religieuze en alternatieve geneeswijzen

18 kunstenaars uit het hele land en werkend in diverse disciplines hebben zich door het thema religieuze en alternatieve geneeswijzen laten inspireren. Deze tentoonstelling sluit aan op het project Religious and Alternative Healing in the Modern World, een onderzoek dat op dit moment wordt uitgevoerd aan het Meertens Instituut en de Universiteit van Amsterdam.

Meer informatie en openingstijden.

lees meer

 

Theater: Romeo & Julia in Amsterdamse Bos

Deze zomer presenteert het Amsterdamse Bos theater, 400 jaar na het overlijden van William Shakespeare een eigenzinnige Romeo & Julia. Circus, theater en muziek worden ingezet om dit onsterfelijke verhaal nieuw leven in te blazen. Met rauwe beelden in een groots decor spat de liefde in al zijn levenskracht van het podium.

Meer informatie en programmering.

lees meer

 

Open Monument van de maand: Kasteel Helmond

Het Open Monument van de Maand juli is het kasteel van Helmond. Deze middeleeuwse waterburcht wordt momenteel uitgebreid gerenoveerd en heringericht om vanaf eind 2016 weer voor het publiek te kunnen worden opengesteld. Terwijl de lege zalen wachten op invulling van de nieuwe kasteelpresentaties is dit een uitgelezen kans voor bezoekers om nader met het kasteel kennis te maken.

Meer informatie en openingstijden.

lees meer

 


Deze tweewekelijkse nieuwsbrief wordt voor Ckaart samengesteld door if then is now. De volgende nieuwsbrief ontvangt u op vrijdag 29 juli 2016.

U ontvangt deze informatieve nieuwsbrief omdat u in het bezit bent van een Ckaart of zich alleen voor deze nieuwsbrief heeft aangemeld. De informatieve nieuwsbrief verschijnt om de week op vrijdag. Op de tussenliggende vrijdagen ontvangt u de nieuwsbrief van de Ckaart met kortingen en te winnen toegangskaarten.

Met uw Ckaart kunt u van alle aanbiedingen en kortingen profiteren. Heeft u nog geen Ckaart, bestel deze dan nu meteen op Ckaart.nl/bestellen. Wilt u de nieuwsbrief niet langer ontvangen? Ga dan naar afmelden.
Heeft u vragen of opmerkingen over de Ckaart? Stuur dan een e-mail naar info@Ckaart.nl.

© 2014 - 2019 Ckaart. Alle rechten voorbehouden.