KORTINGEN OP KUNST & CULTUUR


De Ckaart biedt u elke twee weken nieuwe aanbiedingen Daarnaast kunt u voortdurend toegangskaarten winnen.


Kortingen krijgt u op uw bezoek aan musea, toneelvoorstellingen, musicals, muziekuitvoeringen, cabaret, enzovoorts. En kortingen op uw abonnementen, uw bezoeken aan kunstbeurzen, mooie kunstboeken, enzovoorts. De Ckaart maakt het mogelijk.

Elke twee weken krijgt u weer nieuwe aanbiedingen met kortingen. En elke twee weken kunt u weer andere toegangskaarten winnen. Culturele organisaties kunnen hun aanbiedingen hier opgeven.
Kunstcursussen | Actuele kortingen

10% korting op 3 daagse cursus bronzen beelden maken

10% korting op 3 daagse cursus bronzen beelden maken


U kunt met korting een drie daagse cursus bronzen beelden maken volgen. De cursus wordt gegeven bij bronsgieterij Flassh in Balk door de ervaren beeldend kunstenaar Peter IJsseldijk. In 3 dagen worden alle onderdelen om een bronzen beeld te realiseren behandeld. U leert de basistechnieken, een wassen beeld te maken, het aankanalen, het gereed maken van het beeld voor het gieten, het invormen, het afwerken en het patineren van het bronzen beeld. Nadruk wordt gelegd op het maken van een beeld met uw eigen "signatuur". Met een geldige Ckaart krijgt u 10% korting op de cursusprijs van € 250,-. Voor informatie en het aanmelden voor de cursus gaat u naar de website www.art-point.me.

10% korting op creatieve cursussen en Artist in Residence in Frankrijk

10% korting op creatieve cursussen en Artist in Residence in Frankrijk


Atelier L'Oiseau Libre, in samenwerking met het Kunstcentrum Droiteval, organiseert creatieve cursussen in het voormalig kloostercomplex van Droiteval, in Claudon, Lage Vogezen, Frankrijk. Professioneel beeldend kunstenaar Mirjam Bijvank geeft daar les in schilderen, beeldhouwen en mozaïek. De prijs van een cursus op basis van vol pension is v.a. € 590,- exclusief materiaal. De prijs van een cursus met verblijf op een kamer of in een studio/appartement, waarbij u zelf voor de maaltijden zorgt, is v.a. € 395,- exclusief materiaal. Op vertoon van uw Ckaart krijgt u 10 % korting op de prijs van een cursusweek, inclusief het verblijf. Meer informatie vindt u op www.mirjambijvank.com. Voor de professionele kunstenaar is er de mogelijkheid te werken als Artist in Residence. Er is plaats voor individueel beeldend kunstenaars, musici, schrijvers, dansers, etc of in groepsverband. De verblijfkosten (huur kamer/studio/appartement, inclusief gebruik atelier/repetitieruimte/etc.) voor een individuele kunstenaar varieert tussen de € 200,- en € 350,- per week of tussen de € 700,- en € 1200,- per maand. Op vertoon van uw Ckaart krijgt u 10 % korting op de verblijfskosten. De verblijfskosten als groep (huur kamers met gebruik van keuken, inclusief gebruik atelier/repetitieruimte/etc.) is afhankelijk van het aantal personen (3-16) en varieert tussen de € 600,- en € 2500,- per week. Een groep krijgt 10 % korting als één van de leden in het bezit is van een Ckaart. U ontvangt als Ckaarthouder met uw geldige Ckaart tot en met 22 december 2017 10% korting zoals beschreven. Voor uw boeking of vragen kunt u een e-mail sturen naar artculturedroiteval@free.fr. Meer informatie en contactgegevens vindt u op www.artresdroiteval.com.

BLIJF OP DE HOOGTEElke week komen er Ckaart aanbiedingen bij. Blijf eenvoudig op de hoogte via de nieuwsbrief.


Neem een abonnement op de nieuwsbrief

PROFITEER VAN ALLE VOORDELEN


Ckaart
De Ckaart kan u al gauw vele tientallen tot honderden euro's voordeel opleveren.


Bestel 'm nu met korting!