Uw aanbieding

U bent een culturele aanbieder en u wilt veel extra publiciteit voor uw activiteiten (voorstellingen, uitvoeringen, enzovoorts) en daaronder extra bezoekers. De Ckaart biedt u die mogelijkheid, gemakkelijk, zeer voordelig en vooral grootschalig.  

De Ckaart brengt uw activiteit met een korting, of met een winactie onder de aandacht van vele tienduizenden kunst- en cultuurliefhebbers. Met vermeldingen van uw korting of winactie in minimaal twee rubrieken op de website en altijd ook enige tijd op de homepage. Daarnaast wordt de korting of winactie in de goed gelezen nieuwsbrief (met uitsluitend opt-in abonnees) gepubliceerd. De positieve resultaten laten zich voorspellen.

U kunt alle publiciteit krijgen door Ckaarthouders een korting op de toegang te geven of door met een winactie gratis (toegangs)kaarten beschikbaar te stellen.

Hier ziet u de belangrijkste voordelen van samenwerking met de Ckaart.


De kosten voor alle publiciteit zijn € 89,- (all in, excl. BTW) ongeacht de periode dat uw aanbieding geldt (maximaal 52 weken).

Ja, ik wil onze culturele activiteit  onder de aandacht brengen van alle Ckaart houders en de abonnees op de nieuwsbrief.

Uw gegevens


Geslacht

Voornaam

Tussenvoegsel(s)

Achternaam

Bedrijf / organisatie


Straat

Huisnummer

Huisnummer toevoeging

Postcode

Plaats

Land


E-mailadres

Website

Telefoon

Actiecode
(Als u geen actiecode heeft, vult u hier niets in)