Bedrijven

De Ckaart is een origineel en gewaardeerd employee benefit. Met de Ckaart krijgen uw medewerkers het hele jaar door culturele uitjes met kortingen aangeboden.
Kortingen op concerten, toneel, musea, beeldende kunst, musicals, cabaret, kunstboeken en veel meer. Daarnaast kunnen zij gratis toegangskaarten winnen. Elke twee weken krijgen ze weer andere aanbiedingen met kortingen en te winnen toegangskaarten voorgelegd.

Voor u is de Ckaart gemakkelijk: u kunt de Ckaart zo weggeven. U hoeft niets te administreren en de Ckaart kent geen beperkingen.
Ook voor uw medewerkers heeft de Ckaart alleen maar voordelen: zoals gezegd, krijgen zij veel kortingen en kunnen zij toegangskaarten winnen.
Er zijn geen verplichtingen en de Ckaart is niet persoonsgebonden. Uw medewerkers kunnen de Ckaart dus ook uitlenen als ze een ander een voordeel gunnen.

Normaal kost de Ckaart voor een heel jaar € 14,90. Bij gelijktijdige afname van minimaal 10 Ckaarten krijgt u de Ckaarten met een substantiële korting. Bij afname van minimaal 1.000 Ckaarten kan de Ckaart kosteloos van uw logo worden voorzien.

Als u overweegt de Ckaart aan uw medewerkers te geven, krijgt u alle informatie, inclusief een prijsopgave als u een mailtje stuurt met opgave van het aantal gewenste Ckaarten, naar info@Ckaart.nl. U kunt ons ook bellen: 01 62 52 42 08.