Bloggers


Gevraagd: Bloggers en Recensenten

Ckaart groeit snel. Om onze kaarthouders nog meer voordeel en informatie te bieden, gaan we de website vernieuwen. Hiervoor zoeken wij enthousiaste bloggers en recensenten. Interesse? Bekijk de onderstaande omschrijvingen en stuur ons een proefblog of recensie.

BLOGGER

Ckaart biedt niet alleen korting op kunst en cultuur; we informeren onze kaarthouders er ook over.Onze bloggers schrijven voor ons omdat ze het leuk vinden, vrijwillig dus.

Wat verwachten we van jou?

Bloggers bij Ckaart schrijven onder eigen naam. Je blogs zijn kritisch, bij voorkeur opbouwend; informeel geschreven en spreken onze bezoekers aan in toon èn inhoud. Bezoekers van onze site variëren in leeftijd (gemiddeld 30-70 jaar); achtergrond en interesse. Blogs zijn bondig, circa 500 - 800 woorden, interessant en leesbaar voor een breed publiek. Ons redactieteam geeft vòòr plaatsing van de blog feedback om, waar nodig, een uniforme stijl te waarborgen.
Als blogger committeer je je voor minimaal één blog per maand. Je bent bereid verslag te doen van (en dus een bezoek te brengen aan) vernissages, première- of VIP-avonden. Onderwerpen waarover je schrijft moeten gerelateerd zijn aan kunst en cultuur of, om exact te zijn, binnen een van de volgende thema’s passen:

 • Beeldende Kunst
 • Culturele Evenementen
 • Design
 • Entertainment
 • Lifestyle & Food Markets
 • Film
 • Fotografie
 • Kids en Kultuur
 • Lezen & Schrijven
 • Musea
 • Muziek
 • Natuur & Cultuur
 • Theater.

Copyright

Auteursrechten blijven altijd bij jou! Wij verwachten wel dat Ckaart jouw blogs als eerste mag publiceren; dat je blog niet in dezelfde maand op andere sites wordt geplaatst en, als je jouw blog later op je eigen site of blog plaatst, dat je een link naar de blog op Ckaart.nl plaatst.

Wat krijg je ervoor terug?

In principe is de functie onbezoldigd. We vinden het leuk als onze bloggers verslag doen van evenementen en exposities die zij hebben bezocht. Gratis kaarten die wij ontvangen, ook voor première- en VIP avonden, verloten we onder onze bloggers. Voorwaarde is dan natuurlijk wel dat je een paar leuke foto’s maakt en verslag doet van je bezoek. Als extraatje krijg je van ons sowieso een gratis Ckaart!

Hoe word je blogger bij Ckaart?

Stuur een korte motivatie en één proefblog naar info@ckaart.nl (vermeldt in het onderwerp ‘Ckaart blogger’). Wij nemen binnen een week contact met je op.

RECENSENT Non Fictie Boeken

Op de Ckaart website besteden wij aandacht aan non fictie boeken over kunst en kunstenaars èn aan kunstzinnige boeken. Architectuur, beeldende kunst; muziek, podiumkunst, kortom… kunst en cultuur in de breedste zin van het woord.
Recensenten bij Ckaart schrijven onder eigen naam recensies over nieuw verschenen boeken. We verwachten een kritische, bij voorkeur opbouwende, beoordeling. Potentiële lezers en kopers moeten op basis van de recensie kunnen beoordelen of de kwaliteit en inhoud van het boek voor hen reden is het boek aan te schaffen. Bezoekers van onze site variëren in leeftijd (gemiddeld 30-70 jaar); achtergrond en interesse. Recensies zijn bondig, circa 500 - 800 woorden, interessant en leesbaar voor een breed publiek. Ons redactieteam geeft vòòr plaatsing van de recensie feedback om, waar nodig, een uniforme stijl te waarborgen.
Nieuwe boeken verschijnen het hele jaar door. We kunnen niet exact aangeven wanneer en hoeveel recensie exemplaren worden toegestuurd. Je ontvangt vooraf bericht zodat je kan aangeven of je tijd hebt de boeken tijdig te recenseren. Voor de actualiteit is snelheid belangrijk; wij hanteren een plaatsingstermijn van drie weken na ontvangst van een boek.
Als recensent schrijf je minimaal tien recensies op jaarbasis. Je kan je voorkeur voor een bepaald type of genre boeken (bijvoorbeeld popmuziek, of biografieën) bij de redactie aangeven. Even geen tijd voor nieuwe recensies? Jammer, maar pauzeren kan altijd. Heb je een recent uitgegeven boek waarvan nog geen recensie op Ckaart staat? In overleg plaatsen we ook recensies van boeken die je niet via Ckaart hebt ontvangen.

Beloning

In principe zijn recensies vrijwillige bijdragen. Als recensent mag je gerecenseerde boeken houden en als extraatje krijg je van ons een gratis Ckaart!

Copyright

Auteursrechten blijven altijd bij jou! Wij verwachten wel dat Ckaart jouw recensies als eerste mag publiceren en, als je jouw recensie later op je eigen site of blog plaatst, dat je een link naar de recensie op Ckaart.nl plaatst.

Aanmelden

Stuur een korte motivatie en één proefrecensie naar info@ckaart.nl (vermeldt in het onderwerp ‘Ckaart recensent’). Wij nemen binnen een week contact met je op.BLIJF OP DE HOOGTEElke week komen er Ckaart aanbiedingen bij. Blijf eenvoudig op de hoogte via de nieuwsbrief.


Neem een abonnement op de nieuwsbrief

PROFITEER VAN ALLE VOORDELEN


Ckaart
De Ckaart kan u al gauw vele tientallen tot honderden euro's voordeel opleveren.


Bestel 'm nu met korting!