KORTINGEN OP KUNST & CULTUUR


De Ckaart biedt u elke twee weken nieuwe aanbiedingen Daarnaast kunt u voortdurend toegangskaarten winnen.


Kortingen krijgt u op uw bezoek aan musea, toneelvoorstellingen, musicals, muziekuitvoeringen, cabaret, enzovoorts. En kortingen op uw abonnementen, uw bezoeken aan kunstbeurzen, mooie kunstboeken, enzovoorts. De Ckaart maakt het mogelijk.

Elke twee weken krijgt u weer nieuwe aanbiedingen met kortingen. En elke twee weken kunt u weer andere toegangskaarten winnen. Culturele organisaties kunnen hun aanbiedingen hier opgeven.
Beeldende Kunst | Actuele kortingen

Winterlicht

Winterlicht


Tijdens Winterlicht men elke avond genieten van een artiestenprogramma met optredens: performances, muziek en vuuracts. Het programma wordt samengesteld in samenwerking met stichting Verueño. Buurtbewoners maken maaltijden en zorgen voor koffie, thee en glühwein. Speciale catering wordt uitgevoerd door kunstenaars en leerlingen van het Lentiz college. Het festival begint met een lampionnenoptocht van het centrum van Schiedam naar het Julianapark.
Een internationaal gezelschap kunstenaars zorgt voor lichtgevende installaties in het Julianapark. Kijk voor het volledige programma op: Winterlicht
Toegang gratis. Foto: installatie van Bart Ensing.


Vroegboekkorting

Vroegboekkorting


Geniet van een stevige korting op deze voorjaarstentoonstellingen in Bozar het Paleis voor schone kunsten in Brussel.
Van 1 november tot 17 december kunt u tickets kopen voor de kleurrijke energie van FERNAND LÉGER en de stille schoonheid van SPANISH STILL LIFE - voor ? 10 i.p.v. ? 16. Wees dus snel en stop je lente nu al vol kunst!
Léger 9 februari - 3 juni 2018. Spanish Still Life 23 februari - 27 mei 2018.
Tickets zijn enkel online te koop via: BOZAR