KORTINGEN OP KUNST & CULTUUR


De Ckaart biedt u elke twee weken nieuwe aanbiedingen Daarnaast kunt u voortdurend toegangskaarten winnen.


Kortingen krijgt u op uw bezoek aan musea, toneelvoorstellingen, musicals, muziekuitvoeringen, cabaret, enzovoorts. En kortingen op uw abonnementen, uw bezoeken aan kunstbeurzen, mooie kunstboeken, enzovoorts. De Ckaart maakt het mogelijk.

Elke twee weken krijgt u weer nieuwe aanbiedingen met kortingen. En elke twee weken kunt u weer andere toegangskaarten winnen. Culturele organisaties kunnen hun aanbiedingen hier opgeven.
En meer actuele kortingen

Cruise Event 2017

Cruise Event 2017


Als u overweegt een cruisevakantie te boeken, dan is zaterdag 21, of zondag 22 oktober, het moment om alles te horen over cruises! De presentaties tijdens het Cruise Event bieden u alle informatie over de nieuwste bestemmingen en de verschillen tussen grote en kleine schepen. Er is gelegenheid tot het stellen van vragen en u zult ontdekken dat een cruisevakantie niet alleen veel goedkoper is dan u denkt, ook is het een zeer veilige manier van reizen waarbij u zeer veel bestemmingen aandoet en kennismaakt met diverse culturen!
Aanwezige exposanten Alle nationale en internationale rederijen zijn aanwezig. Ook heeft de Holland America Line weer haar eigen presentatiezaal en heeft u na deze heerlijke dag alle informatie óf een cruisevakantie en weet u wat voor schip het beste bij u past. De champagne en goodiebag inclusief een gratis jaarabonnement op het magazine TRAVELBOOK staan voor u klaar! Bekijk het actuele aanbod op de exposantenlijst.
Elke dag spectaculaire optredens van Dinnershow Pandora Dinnershow Pandora (bekend van tv) zal tijdens deze editie van het Cruise Event elke dag 3 spectaculaire optredens verzorgen! Zo ervaart u de ultieme beleving van entertainment zoals deze ook aan boord van een cruiseschip wordt gegeven.
Alle informatie over deelnemende exposanten, het programma en de presentaties: http://www.cruise-event.nl/


Veilig èn voordelig!

Veilig èn voordelig!


Hoe krijgt u een slippende auto onder controle? Hoe kunt u veilig een obstakel ontwijken?

U leert veilig uitwijkmanoeuvres uit te voeren tijdens een noodstopsituatie; doet ervaring op met onderstuur (voorwielslip) en overstuur (achterwielslip) en u leert in een te snel genomen bocht weer de controle over uw auto te krijgen. Alle cursussen worden begeleid door de beste instructeurs van Nederland.

Programma

Theorietraining (ontwikkeld in samenwerking met TNO Human Factors): - Algemene voertuigbeheersing - Rem- en uitwijkoefeningen - Over- en onderstuurtraining - Waarneming versus ontstaan van een ongeval - Verkeersinzicht en voertuigkennis - Gevaarherkenning - Het Nieuwe Rijden (online)

Praktijktraining

1 - Algemene voertuigbeheersing Veelzijdige oefeningen met bijzondere aandacht voor het (preventieve) belang van een goede stuurhouding en goed ontwikkelde kijktechniek.

2 - Rem- en uitwijkoefeningen Cursisten ervaren wat er met een voertuig gebeurt in rem- en uitwijksituaties en leren zo optimaal mogelijk gebruik te maken van de remcapaciteit van het voertuig. Zij leren de auto te corrigeren en de controle over het voertuig te behouden of te hernemen.

3 - Over- en onderstuurtraining Een confrontatie met over- en onderstuursituaties. De cursisten leren de risico's goed in te schatten en leren technieken aan om controleverlies te voorkomen. Trainingsprincipe

Focus van de training is risicobewustwording. Borging vindt plaats door interactieve, online trainingen (Ongevalpreventie en Het Nieuwe Rijden).

Bij deze training maakt u gebruik van de voertuigen die door het Safety Experience Center beschikbaar worden gesteld (handgeschakelde Mercedes-Benz A-klasse). Voertuigen kunnen per locatie afwijken. De trainingen van het Safety Experience Center staan onder auspiciën van de Verkeersveiligheid Groep Nederland.

Voor meer informatie kijkt u op de website: Safety Experience Center

Boek nu: vraag de speciale boekingscode aan via info@ckaart.nl (vergeet niet uw Ckaart nummer te vermelden). In plaats van € 258,- betaalt u slechts één maal cursusgeld: € 129,- voor de cursus van drie uur.


Sherlocked

Sherlocked


Sherlocked onderscheidt zich onder meer door de sterk ontwikkelde verhaallijnen van haar Escape Rooms. Een team van medewerkers onderzoekt de historische context van de locaties en de verhalen over de belangrijkste personen daaromheen. In Rotterdam wordt een derde ervaring ontwikkeld: Ascension. De unieke kerktoren en aansluitende ruimtes van de Arminius kerk vormen een mooie uitdaging en vooral een perfecte kans de locatie uit te bouwen tot een unieke 'mystery experience'.

De Arminiuskerk ligt bij het Museumpark, direct naast het Boijmans van Beuningen Museum op slechts 10 minuten loopafstand van Rotterdam CS. Het prachtige rijksmonument werd gebouwd in 1895 en is nog altijd een plek waar veel mensen samen komen. De donkere catacomben onder de kerk zijn een geweldige plek voor de Sherlocked avonturen. Grote, ondergrondse ruimtes die bij uitstek geschikt zijn voor de Escape Rooms.

The Architect is een 'klassieke' Escape Room waar je met (maximaal 6 personen 60 minuten de tijd hebt om te ontsnappen. Het is een kamer met veel variatie die het uiterste van je zintuigen vraagt en iedereen de kans geeft ergens in uit te blinken. Het verhaal? Je treedt een kantoor binnen van een geheim, verloren geacht genootschap. Missie: ontrafel het mysterie van 'The Society of the Crossed Keys'.

Bij de tweede ervaring, The Vault, is het concept omgedraaid. In plaats van ontsnappen is de missie hier inbreken. Deelnemers moeten een extreem, sterk beveiligd kluizencomplex inbreken om daar een object te stelen dat de potentie heeft de wereld te veranderen. Je begint buiten en hebt 90 minuten de tijd om binnen te komen. De rest moet je zelf ontdekken.

Ckaarthouders krijgen € 10,- korting op de groepstickets (maximaal 6 personen). Vraag uw reserveringscode aan via info@ckaart.nl Meer informatie over de spannende Escape Rooms vindt u op: Sherlocked


Tweede kaartje halve prijs

Tweede kaartje halve prijs


In MergelRijk is veel te zien en te beleven voor jong en oud en als hoogtepunt mag iedereen in de workshopruimte zelf een kunstwerkje van een blokje mergel maken. Je kunt er kijken naar fantastische films, o.a. gemaakt door de van de Efteling en TV bekende zand/mergel Tovenaar Gert van der Vijver. Op interactieve tablets ontdek je interessante wetenswaardigheden over de Limburgse geschiedenis en natuur. Kinderen krijgen een leuk doe-boekje met speurtocht en een diploma.

2e Persoon 50% KORTING (op het laagste tarief van de reguliere entree, niet geldig i.c.m. andere acties).

Informatie over tickets, adres en andere activiteiten: Mergelrijk


Rondvaart langs Amsterdamse musea

Rondvaart langs Amsterdamse musea


De Hop on Hop Off boot is een geweldige manier om Amsterdam te ontdekken. Je maakt een rondvaart door alle bekende grachten langs de beroemdste musea van Amsterdam, zoals het Rijksmuseum en het Anne Frankhuis. Maar ook kom je langs het Rembrandtplein en de gezellige Albert Cuypmarkt. En het mooie is, je kunt op- en afstappen bij een van de haltes, Wanneer je wilt en op alle boten. Zo bepaal je je eigen dagje Amsterdam. De Hop On Hop Off by Boat maakt sightseeing in de hoofdstad comfortabel. Ckaarthouders krijgen € 5,- korting korting op een dag ticket voor de Hop on-Hop off Boat. De korting is alleen online geldig met de speciale kortingscode CKAART17 op www.stromma.nl/hop-on-hop-off-boat/. De korting is geldig op afvaarten t/m 31 oktober 2017.

BLOGGERS gevraagd

BLOGGERS gevraagd


Als blogger committeer je je voor minimaal één blog per maand. Je bent bereid verslag te doen van (en dus een bezoek te brengen aan) vernissages, première- of VIP-avonden. Onderwerpen waarover je schrijft moeten gerelateerd zijn aan kunst en cultuur of, om exact te zijn, binnen een van de volgende thema's passen: Beeldende Kunst - Culturele Evenementen - Design - Entertainment - Lifestyle & Food Markets - Film - Fotografie - Kids en Kultuur - Lezen & Schrijven - Musea - Muziek - Natuur & Cultuur - Theater. Lees de volledige omschrijving hier: ckaart.nl/bloggers/.

Nostalgische bootexcursie Rotterdam-Kinderdijk

Nostalgische bootexcursie Rotterdam-Kinderdijk


Door zijn unieke ligging is Rotterdam sinds jaar en dag "de Poort van Europa". Wij gebruiken deze Poort om u vanuit het Hart van deze voormalige culturele hoofdstad, de "Boompjeskade", welkom te heten aan boord van het nostalgische passagiersschip "Nehalennia" voor een wel heel bijzondere vaartocht naar Kinderdijk. De 19 authentieke molens van Kinderdijk zijn door de Verenigde Naties uitgeroepen tot Wereld Cultureel Erfgoed en dus een bezoek meer dan waard. U vertrekt om 12.00 uur en de bootexcursie duurt ongeveer vier uur. Als Ckaarthouder krijgt u met maximaal 4 personen van zaterdag 1 april tot en met vrijdag 30 juni 2017 20% korting op de oorspronkelijke toegangsprijs van € 17,50. U dient vooraf telefonisch te reserveren via het nummer 06-55826463. Ter plaatse is enkel contante betaling voor deze nostalgische bootexcursie mogelijk. Meer informatie vindt u op www.rebus-info.nl.

BLIJF OP DE HOOGTEElke week komen er Ckaart aanbiedingen bij. Blijf eenvoudig op de hoogte via de nieuwsbrief.


Neem een abonnement op de nieuwsbrief

PROFITEER VAN ALLE VOORDELEN


Ckaart
De Ckaart kan u al gauw vele tientallen tot honderden euro's voordeel opleveren.


Bestel 'm nu met korting!