KORTINGEN OP KUNST & CULTUUR


De Ckaart biedt u elke twee weken nieuwe aanbiedingen Daarnaast kunt u voortdurend toegangskaarten winnen.


Kortingen krijgt u op uw bezoek aan musea, toneelvoorstellingen, musicals, muziekuitvoeringen, cabaret, enzovoorts. En kortingen op uw abonnementen, uw bezoeken aan kunstbeurzen, mooie kunstboeken, enzovoorts. De Ckaart maakt het mogelijk.

Elke twee weken krijgt u weer nieuwe aanbiedingen met kortingen. En elke twee weken kunt u weer andere toegangskaarten winnen. Culturele organisaties kunnen hun aanbiedingen hier opgeven.
En meer actuele kortingen

Tweede kaartje halve prijs

Tweede kaartje halve prijs


In MergelRijk is veel te zien en te beleven voor jong en oud en als hoogtepunt mag iedereen in de workshopruimte zelf een kunstwerkje van een blokje mergel maken. Je kunt er kijken naar fantastische films, o.a. gemaakt door de van de Efteling en TV bekende zand/mergel Tovenaar Gert van der Vijver. Op interactieve tablets ontdek je interessante wetenswaardigheden over de Limburgse geschiedenis en natuur. Kinderen krijgen een leuk doe-boekje met speurtocht en een diploma.

2e Persoon 50% KORTING (op het laagste tarief van de reguliere entree, niet geldig i.c.m. andere acties).

Informatie over tickets, adres en andere activiteiten: MergelRijk


Voor € 5,- naar dé 50PlusBeurs

Voor € 5,- naar dé 50PlusBeurs


50PlusBeurs: Zilveren jubileum editie De 50PlusBeurs is al 25 jaar 's werelds grootste evenement voor actieve plussers met 600 stands boordevol informatie, entertainment en aanbiedingen. Thematisch ingedeeld met workshops, presentaties en vele optredens op podia met muziek, modeshow en theater. Niemand verlaat de 50PlusBeurs met lege handen: iedere bezoeker ontvangt een Silver Surprise!

Silver Show met Karin Bloemen Meteen ná de beurs kun je genieten van de Silver Show, een feestelijke voorstelling vol muzikale hoogtepunten en hilarische sketches met Karin Bloemen, Mariska van Kolck, Paulette Willemse en Saskia van Zutphen. Deze Silver Sisters geven van 17.15 tot 19.00 uur een unieke jubileumshow, die nergens anders te zien zal zijn. De Silver Show geeft extra glans aan de zilveren beurseditie en biedt zang en cabaret met het leven als onuitputtelijke bron van inspiratie.

Om gebruik te maken van deze korting heeft u een kortingcode nodig. Deze code kunt u aanvragen bij info@ckaart.nl (of bel ons: 0162-524208). Vermeldt uw naam èn Ckaartnummer! Nog geen Ckaart? Gebruik de speciale aanbieding en bestel uw kaart nu!

50PlusBeurs: € 5,00. Combiticket Beurs & Show: € 17,50 (géén bestelkosten!) Let op: geldig t/m 31 augustus 2017. Daarna betaalt u voor een beursticket € 9,95 en voor de combi € 22,50.


Pluspunten

Pluspunten


Ja, dat is wel heel veel voordeel! Een Ckaart kost normaal € 14,90 per jaar. Als u voor 31 augustus 2017 bestelt, ontvangt u een Ckaart geldig tot en met 31 december 2018 (een looptijd van 16 maanden!), voor slechts € 6,90 in plaats van € 18,90.

Met uw nieuwe Ckaart profiteert u direct van de extra korting op de 50PlusBeurs. In plaats van € 17,50 betaalt u slechts € 5,- entree. Samen bijna vijfentwintig euro voordeel!

Om van dit aanbod te profiteren. Ook als u nog geen 50plusser bent...

Bestel uw Ckaart nu. Ga naar de pagina 'Bestel uw Ckaart', kies het aantal Ckaarten, voer alle gegevens in en sluit af met actiecode CK50+, daarna wordt (op de volgende pagina) het correcte bedrag weergegeven met omschrijving 'jaarkaart 2018'.


Rondvaart langs Amsterdamse musea

Rondvaart langs Amsterdamse musea


De Hop on Hop Off boot is een geweldige manier om Amsterdam te ontdekken. Je maakt een rondvaart door alle bekende grachten langs de beroemdste musea van Amsterdam, zoals het Rijksmuseum en het Anne Frankhuis. Maar ook kom je langs het Rembrandtplein en de gezellige Albert Cuypmarkt. En het mooie is, je kunt op- en afstappen bij een van de haltes, Wanneer je wilt en op alle boten. Zo bepaal je je eigen dagje Amsterdam. De Hop On Hop Off by Boat maakt sightseeing in de hoofdstad comfortabel. Ckaarthouders krijgen € 5,- korting korting op een dag ticket voor de Hop on-Hop off Boat. De korting is alleen online geldig met de speciale kortingscode CKAART17 op www.stromma.nl/hop-on-hop-off-boat/. De korting is geldig op afvaarten t/m 31 oktober 2017.

Slot van Laarne

Slot van Laarne


Het Slot van Laarne, beheerd door de Stichting Vlaams Erfgoed en slechts 10 km van Gent gelegen, is een subliem 14de-eeuwse kasteel; één van de best bewaarde versterkte burchten van Vlaanderen. Het slot is nu gedeeltelijk ingericht als museum, met onder meer een fraaie collectie wandtapijten, meubels, een wapencollectie en zilverwerk. In 1943 werd het Kasteel van Laarne beschermd als monument. De huidige bewoners zijn (sinds 1987) jonkheer de Pessemier 's Gravendries en zijn echtgenote. In 1996 werd aan het Slot de prestigieuze Europa Nostra Prijs toegekend. Op de website van het kasteel kunt u de catalogus 'Monumenten en hun kunstschatten' downloaden. Handig voor uw bezoek! Ckaarthouders krijgen € 2,- korting op de entree van € 8,-. Let op: het slot is geopend van 1 mei tot en met 30 september. Bezoekersinformatie kunt u vinden op de website: Slot van Laarne.be Adres: Eekhoekstraat 5, B 9270 Laarne (België).

BLOGGERS gevraagd

BLOGGERS gevraagd


Als blogger committeer je je voor minimaal één blog per maand. Je bent bereid verslag te doen van (en dus een bezoek te brengen aan) vernissages, première- of VIP-avonden. Onderwerpen waarover je schrijft moeten gerelateerd zijn aan kunst en cultuur of, om exact te zijn, binnen een van de volgende thema's passen: Beeldende Kunst - Culturele Evenementen - Design - Entertainment - Lifestyle & Food Markets - Film - Fotografie - Kids en Kultuur - Lezen & Schrijven - Musea - Muziek - Natuur & Cultuur - Theater. Lees de volledige omschrijving hier: ckaart.nl/bloggers/.

Nostalgische bootexcursie Rotterdam-Kinderdijk

Nostalgische bootexcursie Rotterdam-Kinderdijk


Door zijn unieke ligging is Rotterdam sinds jaar en dag "de Poort van Europa". Wij gebruiken deze Poort om u vanuit het Hart van deze voormalige culturele hoofdstad, de "Boompjeskade", welkom te heten aan boord van het nostalgische passagiersschip "Nehalennia" voor een wel heel bijzondere vaartocht naar Kinderdijk. De 19 authentieke molens van Kinderdijk zijn door de Verenigde Naties uitgeroepen tot Wereld Cultureel Erfgoed en dus een bezoek meer dan waard. U vertrekt om 12.00 uur en de bootexcursie duurt ongeveer vier uur. Als Ckaarthouder krijgt u met maximaal 4 personen van zaterdag 1 april tot en met vrijdag 30 juni 2017 20% korting op de oorspronkelijke toegangsprijs van € 17,50. U dient vooraf telefonisch te reserveren via het nummer 06-55826463. Ter plaatse is enkel contante betaling voor deze nostalgische bootexcursie mogelijk. Meer informatie vindt u op www.rebus-info.nl.

BLIJF OP DE HOOGTEElke week komen er Ckaart aanbiedingen bij. Blijf eenvoudig op de hoogte via de nieuwsbrief.


Neem een abonnement op de nieuwsbrief

PROFITEER VAN ALLE VOORDELEN


Ckaart
De Ckaart kan u al gauw vele tientallen tot honderden euro's voordeel opleveren.


Bestel 'm nu met korting!