KORTINGEN OP KUNST & CULTUUR


De Ckaart biedt u elke twee weken nieuwe aanbiedingen Daarnaast kunt u voortdurend toegangskaarten winnen.


Kortingen krijgt u op uw bezoek aan musea, toneelvoorstellingen, musicals, muziekuitvoeringen, cabaret, enzovoorts. En kortingen op uw abonnementen, uw bezoeken aan kunstbeurzen, mooie kunstboeken, enzovoorts. De Ckaart maakt het mogelijk.

Elke twee weken krijgt u weer nieuwe aanbiedingen met kortingen. En elke twee weken kunt u weer andere toegangskaarten winnen. Culturele organisaties kunnen hun aanbiedingen hier opgeven.




Musea | Actuele kortingen

Gratis rondleiding

Gratis rondleiding


Comenius werd in 1670 in de toenmalige Waalse kerk begraven. Nadat deze kerk omstreeks 1800 werd gesloten, raakte het graf van Comenius in de vergetelheid. Vergeefs zochten Tsjechen in de 19e eeuw naar het graf van Comenius in de Grote of St. Vituskerk aan de Marktstraat. In 1929 werd het graf herontdekt in de voormalige Waalse kerk aan de Kloosterstraat en werd het Mausoleum ingericht zoals het er nu nog steeds uitziet. Een bijzondere plek met een wonderlijk verhaal. U bent welkom bij de rondleiding op zondag, 6 augustus 2017 om 15.00 uur. Ook op 3 september, 1 oktober, 5 november en 3 december 2017 zijn er gratis rondleidingen. Nog tot 22 oktober 2017 zijn in het museum de tentoonstellingen: 'Unitas Fratrum', 'Education for All' en '80 jaar Comenius Mausoleum' te zien. S.v.p. aanmelden voor rondleiding: via: info@comeniusmuseum.nl of via: 035-6943045 (di-zo van 12.00-17.00 uur). Let op! De rondleiding is gratis, er moet wel entree voor het museum betaald worden! Entree: € 6,=. Openingstijden museum: di-zo van 12.00-17.00 uur Locatie: Comenius Museum, Kloosterstraat 33, 1411 RS Naarden. Meer informatie op: www.comeniusmuseum.nl.

Bezoek het Nederlands Wijnmuseum inclusief proeverij met 25% korting!

Bezoek het Nederlands Wijnmuseum inclusief proeverij met 25% korting!


Verdwaal in de wondere wereld van wijn! U wordt rondgeleid in één van de oudste wijnhuizen die Nederland rijk is. Het wijnhuis beschikt over de grootste wijnkelders van Nederland. Een rondgang voert u langs rijen eiken fusten, die naast blinkende roestvrijstalen tanks in de moderne wijnbottelarij liggen. In het museum waant u zich als het ware op het terrein van een schattig château in Bordeaux. Het is een klein stukje Frankrijk nabij de Nederlandse Rijn. Tijdens de kelderwandeling is het indrukwekkend te zien hoe de honderdduizenden flessen in het donker in alle rust rijpen, tot van hun inhoud optimaal genoten kan worden. Na de rondleiding is er een proeverij van drie wijnen, waarbij ook de kunst van het proeven uitgebreid besproken wordt. Het geheel duurt ca. 1,5 uur en start iedere vrijdag om 14.00 uur en iedere zaterdag om 13.30 uur of 15.00 uur. Ckaarthouders krijgen tot en met 31 december 2017 25% korting op de oorspronkelijke toegangsprijs van € 15,-. U wordt verzocht vooraf online te reserveren door het invullen van het formulier op de website. Hierbij geeft u uw voorkeur aan voor de museum proeverij basis op vrijdag of op zaterdag en het gewenste tijdstip. Onder het kopje bijzonderheden vermeldt u uw Ckaart nummer. Meer informatie over de proeverij en uw online reservering vindt u op www.robbersenvandenhoogen.nl.

Thema vaartocht Boomkwekerijmuseum: Ckaarthouders € 2,50 korting

Thema vaartocht Boomkwekerijmuseum: Ckaarthouders € 2,50 korting


Boskoop staat bekend om z'n vele waterwegen, die hebben alles te maken met de sierteelt die hier al sinds eeuwen plaatsvindt. Vroeger ging het vervoer van al die jonge boompjes immers per boot. Het Boomkwekerijmuseum vertelt u alles over de geschiedenis van dit prachtige vakmanschap. Boskoop is tot op de dag van vandaag om deze reden bekend in de hele wereld! Kom in de zomer ook eens zo'n boottocht maken, op de 1e zaterdag van de maanden juli, augustus en september kunt u deelnemen. De vaartocht gaat onder andere naar een kwekerij met geneeskrachtige planten en terug in het museum kunt u genieten van een heerlijke lunch en een bezoek aan de tentoonstelling "Een Groene Apotheek - geneeskracht uit boom en plant". De kosten van de thema vaartocht bedragen speciaal voor Ckaarthouders € 12,50 (reguliere prijs € 15,-). Aanmelding voor de vaartocht kan telefonisch via het VVV op telefoonnummer 0172-214644, geef aan dat u een Ckaart heeft. Kijk voor meer informatie op www.boomkwekerijmuseum.nl.

50% korting op entree Museum Bredius Den Haag

50% korting op entree Museum Bredius Den Haag


Museum Bredius is gehuisvest in een monumentaal 18e-eeuws woonhuis aan de hofvijver, heringericht als woonhuis van dr. Abraham Bredius (1855-1946). Bredius was een bekend kunstkenner (twintig jaar directeur van het Mauritshuis) en verzamelaar, die zijn collectie aan de gemeente Den Haag heeft gelegateerd. Deze omvat een breed overzicht van de 17e-eeuwse schilderkunst, waarin naast de grote namen Rembrandt, Jan Steen en Van Ostade ook vele kleine meesters in allerlei genres vertegenwoordigd zijn. Dr. Abraham Bredius was de eerste echte Nederlandse kunsthistoricus. Hij heeft het vak niet gestudeerd, maar er door zijn onderzoek in archieven en collecties in heel Europa mede de wetenschappelijke grondslag voor gelegd. Zijn naam is voor altijd verbonden met het werk van Rembrandt, dat hij voor het eerst volledig in kaart bracht, en van Jan Steen. Zijn eigen en ook door hem zelf ontdekte Vermeer, de Allegorie op het geloof, hangt nu in het Metropolitan Museum in New York. U ontvangt als Ckaarthouder op vertoon van uw geldige Ckaart aan de kassa 50% korting op de oorspronkelijke toegangsprijs van € 6,-. Meer informatie vindt u op www.museumbredius.nl.

BLIJF OP DE HOOGTE



Elke week komen er Ckaart aanbiedingen bij. Blijf eenvoudig op de hoogte via de nieuwsbrief.


Neem een abonnement op de nieuwsbrief

PROFITEER VAN ALLE VOORDELEN


Ckaart
De Ckaart kan u al gauw vele tientallen tot honderden euro's voordeel opleveren.


Bestel 'm nu met korting!