KORTINGEN OP KUNST & CULTUUR


De Ckaart biedt u elke twee weken nieuwe aanbiedingen Daarnaast kunt u voortdurend toegangskaarten winnen.


Kortingen krijgt u op uw bezoek aan musea, toneelvoorstellingen, musicals, muziekuitvoeringen, cabaret, enzovoorts. En kortingen op uw abonnementen, uw bezoeken aan kunstbeurzen, mooie kunstboeken, enzovoorts. De Ckaart maakt het mogelijk.

Elke twee weken krijgt u weer nieuwe aanbiedingen met kortingen. En elke twee weken kunt u weer andere toegangskaarten winnen. Culturele organisaties kunnen hun aanbiedingen hier opgeven.
Muziek | Actuele kortingen

Grachtenfestival 2017

Grachtenfestival 2017


Door de combinatie van locatie en repertoire wordt klassieke muziek, uitgevoerd op hoogstaand niveau, op een toegankelijke manier gepresenteerd. Dat maakt het Grachtenfestival een unieke ervaring voor bezoekers en musici.

Het Grachtenfestival 2017 (dit jaar de 20e editie) trekt jaarlijks meer dan 58.000 bezoekers uit binnen- en buitenland. Kijk op de website voor het programma / concerten (van 11 t/m 20 augustus): www.grachtenfestival.nl

CKAARThouders kunnen met korting naar twee concerten:

Peter Beets in tuin Hilton Amsterdam, maandag 14 aug, 20:30 uur: Reguliere prijs: €16,- prijs voor Ckaarthouders: €14,-

What the Waf in het Loading Dock van Muziekgebouw aan het IJ, zaterdag 19 aug:
Reguliere prijs: €16,- prijs voor Ckaarthouders: €14,-

Klik op onderstaande link om kaarten te bestellen: https://www.grachtenfestival.nl/ckaart


Rock History Tour Den Haag 2e kaartje 30% korting!

Rock History Tour Den Haag 2e kaartje 30% korting!


Een spectaculaire bus tour met livemuziek door onbekend en rockend Den Haag, langs plekken die belangrijk waren of nog steeds zijn voor de Haagse popmuziek. Plekken waar je als toerist 'never nooit' zal komen en de reisleiders zijn altijd bekende Hagenezen! Nachtburgemeester René Blom, de eerste Golden Earrings zanger Frans Krassenburg en ras Hagenees Jeffrey Huf zijn enkele van de bevlogen reisleiders. De live 'unplugged' Haagse hits en sixties songs aan boord worden gespeeld door topmuzikanten. Marcello's Art Factory and Rock Gallery is het begin- en eindpunt, tijdens de tour wordt u gewezen op beroemde plekken, er wordt verteld over optredens en gebeurtenissen uit de popgeschiedenis. Onderweg een paar verrassende stops en een korte wandeling door de Haagse binnenstad maakt deze tour helemaal af. Met Ckaart krijgt u op de Rock History Tour maar liefst 30% korting op elk tweede ticket bij een online reservering vooraf. U klikt op de website op 'Rock History Tour' en u kunt vervolgens enkel een e-mail sturen naar info@marcellos.nl, onder opgave van uw naam, adres, woonplaats, uw Ckaartnummer, het aantal gewenste tickets en de datum van de Rock History Tour en krijgt automatisch de korting van 30% op elk tweede ticket. Meer informatie vindt u op www.marcellos.nl.

€ 1,- korting bij Stichting HOP

€ 1,- korting bij Stichting HOP


Dit is alweer het drieëntwintigste seizoen dat de Stichting Haags Open Podium (HOP) concerten organiseert om jonge beroepsmusici en startende ensembles de gelegenheid te bieden podiumervaring op te doen of try-outs te geven. Sinds het eerste concert op 4 april 1993 zijn er al 521 concerten georganiseerd. Van de uitvoerende musici krijgt de Stichting Haags Open Podium (HOP) steeds te horen dat de concerten voor hen in een grote behoefte voorzien en ook dit najaar biedt de Stichting HOP u weer een programma van hoge kwaliteit. Kijk snel op de website en zoek het koffieconcert op zondag dat het beste bij u past. U ontvangt als Ckaarthouder op vertoon van uw Ckaart aan de kassa voor de concerten op zondag € 1,- korting op de oorspronkelijke toegangsprijs van € 8,50. Meer informatie vindt u op www.podiumvocale.nl.

BLIJF OP DE HOOGTEElke week komen er Ckaart aanbiedingen bij. Blijf eenvoudig op de hoogte via de nieuwsbrief.


Neem een abonnement op de nieuwsbrief

PROFITEER VAN ALLE VOORDELEN


Ckaart
De Ckaart kan u al gauw vele tientallen tot honderden euro's voordeel opleveren.


Bestel 'm nu met korting!