KORTINGEN OP KUNST & CULTUUR


De Ckaart biedt u elke twee weken nieuwe aanbiedingen Daarnaast kunt u voortdurend toegangskaarten winnen.


Kortingen krijgt u op uw bezoek aan musea, toneelvoorstellingen, musicals, muziekuitvoeringen, cabaret, enzovoorts. En kortingen op uw abonnementen, uw bezoeken aan kunstbeurzen, mooie kunstboeken, enzovoorts. De Ckaart maakt het mogelijk.

Elke twee weken krijgt u weer nieuwe aanbiedingen met kortingen. En elke twee weken kunt u weer andere toegangskaarten winnen. Culturele organisaties kunnen hun aanbiedingen hier opgeven.
Theater | Actuele kortingen

Adriaantje...!

Adriaantje...!


Voor jong en oud: het rijke theaterverleden van Bassie en Adriaan. In Vlaardingen, thuishaven van Bas en Aad van Toor, kunt u deze zomer de tentoonstelling 'Bassie en Adriaan - voor alle fans' bezoeken. Een overzichtstentoonstelling van het werk van de bekende clown en de acrobaat. Rekwisieten zoals de kroon, de schatkist en de steen die gebruikt zijn bij de filmopnamen en natuurlijk hun vriendje Robin de Robot en, niet te vergeten, de bekende auto en caravan zijn aanwezig. Wist u dat Bas en Aad voordat zij als het duo 'Bassie en Adriaan' gingen werken al wereldberoemd waren als acrobatenduo 'The Crocksons'? Nostalgie voor iedereen die voor de buis gekluisterd zat of het duo in het theater zag. Clown Bassie is vrijwel iedere week (woensdag t/m zondag) aanwezig. Hij geeft dan korte optredens, vertelt over zijn carrière en is beschikbaar voor een 'clowneske selfie'. Adriaan is vanaf augustus enkele dagen aanwezig. Wilt u weten wanneer Bassie en/of Adriaan aanwezig is? Kijk dan in de zomervakantie dagelijks op de Facebook Pagina. De tentoonstelling wordt gehouden in Familietheater en Evenementenhal Flamingo waar ook activiteiten voor de kinderen zijn (o.a. midgetgolfen, lasergamen en penalty schieten met een ronddraaiende Bassie als keeper). Verkoop van diverse Bassie & Adriaan artikelen en wedstrijden waarbij leuke prijzen te winnen zijn. Omdat veel opnamen van Bassie en Adriaan in Vlaardingen zijn gemaakt, krijgt u bij de uitgang een lijst met de adressen van de bekendste locaties. Leuk om deze locaties zelf te bezoeken. Kijk voor meer informatie op www.bassie-adriaan.nl.

Voor slechts € 10,- naar voorstellingen in het Maaspodium in Rotterdam

Voor slechts € 10,- naar voorstellingen in het Maaspodium in Rotterdam


Het Maaspodium is een theatrale uitgaansplek in Rotterdam met een dynamische en culturele inhoud. Kinderen, jongeren en jong volwassenen kunnen hier genieten van Maasproducties en gastprogrammering. Kijken, meedoen en zelf op het podium staan. Maas biedt theater en dans, maar ook muziek, fotografie, video, dance en dj's. Maas is een plek waar werelden worden verbonden en generaties elkaar ontmoeten. En waar het publiek altijd een onderdeel is van alles wat er gebeurt. Als Ckaarthouder betaalt u met uw geldige Ckaart tot 8 december 2017 voor iedere voorstelling in het Maaspodium een bedrag van slechts € 10,- bij een online bestelling (oorspronkelijke toegangsprijs bedraagt € 14,-). Meer informatie over het programma en het online bestellen van uw tickets vindt u op www.maastd.nl.

BLIJF OP DE HOOGTEElke week komen er Ckaart aanbiedingen bij. Blijf eenvoudig op de hoogte via de nieuwsbrief.


Neem een abonnement op de nieuwsbrief

PROFITEER VAN ALLE VOORDELEN


Ckaart
De Ckaart kan u al gauw vele tientallen tot honderden euro's voordeel opleveren.


Bestel 'm nu met korting!