Ckaart biedt korting op kunst en cultuurEen nieuwe kaart moet kunst en cultuurliefhebbers stimuleren om vaker en meer kunstmusea, concerten en toneelvoorstellingen te bezoeken.

De Cultuurkortingenkaart, kortweg Ckaart, biedt kortingen op culturele activiteiten. Daarmee lijkt de Ckaart op de CJP pas. Alleen is de Ckaart zonder leeftijdbeperking. De Ckaart is bovendien niet persoonlijk. Als een kaarthouder iemand anders van de voordelen van de Ckaart wil laten genieten, kan de kaart in bruikleen worden gegeven.

Steeds meer aanbiedingen Bij de start op 3 maart kunnen Ckaart houders al meteen kiezen uit verschillende aanbiedingen. Dat aantal zal in de loop van het jaar aanzienlijk groeien. De Ckaart houders kunnen van steeds meer culturele activiteiten met kortingen genieten.

Geen Museumkaart 'De Ckaart is niet vergelijken met de Museumkaart', stellen de uitgevers van de kaart. ‘De Museumkaart biedt alleen voordeel bij bezoeken aan musea, de Ckaart biedt voordelen bij bezoeken aan allerlei culturele activiteiten. Bovendien kost de Museumkaart zo'n 50 euro en de Ckaart ter introductie € 9,90, in plaats van de normale prijs van € 14,90.'

Veel belangstelling Nederland is het land van de zegeltjes en kortingen. Circa 1 miljoen Nederlanders hebben belangstelling voor een Cultuurkortingenkaart. De Ckaart speelt handig op deze behoefte in. De kosten van de kaart zijn met enkele bezoeken al terugverdiend. Om die reden zullen eind dit jaar dan ook zo’n 300.000 Nederlanders de Ckaart hebben, zo verwachten de uitgevers van de kaart.

------------------------------

Noot voor de redactie:
De Ckaart wordt uitgeven door Stichting Kunstweek samen met het Nationaal Cultuurplatform, onderdeel van het Nationaal Kunstplatform B.V.

Meer informatie: David Polak, tel. 0162 524 208, e-mail d.polak@kunstweek.nl.
De website www.Ckaart.nl is vanaf 3 maart aanstaande online.

Beeldmateriaal: info@Ckaart.nl