Kunst en cultuur met kortingVandaag is een nieuwe kaart geïntroduceerd waarmee men kortingen krijgt op kunst en cultuur. De Cultuurkortingenkaart, kortweg Ckaart, biedt de houders kortingen op culturele activiteiten, musea, toneelvoorstellingen, muziekuitvoeringen, enzovoorts. Plus op tijdschriften, boeken, beeldende kunst en meer.

De Ckaart is niet persoonlijk. De kaart kan dan ook door anderen gebruikt worden als zij van de voordelen van de kaart willen genieten. Daarmee onderscheidt de Ckaart van andere kortingkaarten. Ook is de Ckaart goedkoper dan andere cultuurkaarten.

De kaart begint met zelf korting te geven. Dit jaar kost de Ckaart € 9,90 in plaats van € 14,90. Daarmee verdient de Ckaart zich al met enkele keren gebruik terug.

Aanbiedingen op website en per mail.
Alle aanbiedingen staan op www.Ckaart.nl. Daarnaast krijgen houders van Ckaart elke twee weken minimaal twee nieuwe aanbiedingen in hun postbus. De Ckaart start met circa 25 kortingen op allerlei culturele activiteiten, waaronder drie musea, een kunstboek, een kunsttijdschrift, een kunstmenu en kunstcursussen.

Bedrijven kunnen de Ckaart aan hun medewerkers geven en cadeau doen als relatiegeschenk. Omdat de Ckaart een breed aanbod heeft, biedt de kaart al gauw voor elk wat wils.

De Ckaart biedt een gevarieerd aanbod aan culturele activiteiten en kent geen leeftijdsbeperking. Daarmee vult de Ckaart vult het gat tussen de Museumkaart en de CJP pas.

Veel belangstelling In de aanloop naar de introductie hebben duizenden cultuurliefhebbers zich al aangemeld voor de nieuwsbrief. De uitgevende instanties verwachten dat eind dit jaar zo’n 300.000 Nederlanders de Ckaart zullen hebben.

------------------------------

Noot voor de redactie:
De Ckaart wordt uitgeven door Stichting Kunstweek samen met het Nationaal Cultuurplatform, onderdeel van het Nationaal Kunstplatform B.V.

Meer informatie: David Polak, tel. 0162 524 208, e-mail d.polak@kunstweek.nl.
De website www.Ckaart.nl is vanaf 3 maart aanstaande online.

Beeldmateriaal: www.Ckaart.nl Button 'Pers'.