Winnen


Als Ckaarthouder, kunt u voortdurend gratis toegangskaarten, boeken en meer winnen. Toegangskaarten voor concerten, toneelvoorstellingen, exposities, enzovoorts. Elke maand maakt u weer kans op andere gratis toegangskaarten, boeken en meer. Bij de winactie staat aangegeven hoe u - heel eenvoudig - kunt meedoen. U mag slechts 1 maal aan dezelfde winactie meedoen. Door mee te doen geeft u toestemming voor vermelding van uw naam en woonplaats onder de winactie als u toegangskaarten heeft gewonnen.

Winnen

Gratis boek 'Leven in de schaduw'

Gratis boek 'Leven in de schaduw'

Categorie: Lezen & Schrijven
Vrijwel alle foto's zijn over twee pagina's afgedrukt. Tussendoor summiere info over albino's. Elke reportage wordt afgesloten met een langer artikel over een van de geportretteerde kinderen. Het boek wordt afgesloten met een langer achtergrondartikel over albinisme in Afrika; onderzoek en opvangprojecten. Dankzij De Boer's indrukwekkende fotoreportage over albinistische kinderen in Tanzania; blijven slachtoffers van bijgeloof niet langer anoniem.

GVMedia geeft een gratis exemplaar weg aan Ckaarthouders. Klik onderaan op deelnemen en win!

Lees onze recensie hier; of bestel het boek voor € 32,95 bij: bol.com

of bij de uitgever: GV media

Deelnemen aan deze actie kan tot en met 24 augustus.


Deelnemen
Gratis naar de 50PlusBeurs

Gratis naar de 50PlusBeurs

Categorie: En meer ...
De jubileum editie van dé beurs voor 50-plussers en senioren vindt dit jaar plaats van 19 tot en met 23 september in de Jaarbeurs te Utrecht. Hier vindt u alles wat relevant is voor senioren verdeeld in zes thema's: Vakantie; Vrije tijd; Wonen; Mode & Beauty; Gezondheid en Maatschappij.

Muziekoptredens, schrijvers en sporters; 600 stands met nieuwigheden en culinaire hoogstandjes maken de 50PlusBeurs vooral een heerlijk dagje uit. Makkelijk te bereiken met eigen vervoer, of een van de georganiseerde dagtrips. Kijk op www.50plusbeurs.nl voor meer informatie.

Openingstijden: Dinsdag 19 september: 10.00 - 17.00 uur Woensdag 20 september: 10.00 - 17.00 uur Donderdag 21 september: 10.00 - 17.00 uur Vrijdag 22 september: 10.00 - 17.00 uur Zaterdag 23 september: 10.00 - 17.00 uur

Na de beurs kunt u genieten van een hilarische muziekshow met onder meer Karin Bloemen, Mariska van Kolck, Paulette Willemse en Saskia van Zutphen. Beleef met deze veelzijdige entertainers een onvergetelijk avontuur met schitterend repertoire vol muzikale hoogtepunten en hilarische sketches. The Silver Show geeft extra glans aan de zilveren beurseditie en biedt zang en cabaret met het leven als onuitputtelijke bron van inspiratie. The Silver Show is aansluitend op de beurs van 17.15 tot 19.00 uur. Tickets voor deze show moet u apart bestellen!

Gratis toegangskaarten voor de beurs winnen? We mogen twee x twee gratis kaarten voor de beurs weggeven. Klik op Deelnemen en win een set van twee kaarten (ter waarde van € 17,50 per kaart). Deelnemen aan deze actie kan tot en met 7 september.

Niet gewonnen? maak dan gebruik van de extra voordelige aanbieding; bezoek de beurs voor € 5,- (zie overige aanbiedingen).


Deelnemen
Gratis naar Nacht van Kunst en Kennis

Gratis naar Nacht van Kunst en Kennis

Categorie: En meer ...
Voor een ontdekkingsreis hoef je geen verre zeeën over te varen of naar de maan te vliegen. Tijdens de Nacht van Kunst & Kennis kun je op expeditie in Leiden! Op 16 september 2017 nemen wetenschappers, theatermakers, muzikanten en kunstenaars jou mee op hun zoektocht naar onbekende werelden. Op het beroemde Rapenburg openen bijzondere locaties speciaal voor jou hun deuren. Ben jij er klaar voor? Ga mee op reis en ontdek een nieuwe wereld tijdens de Nacht van Kunst & Kennis!

De Nacht van Kunst & Kennis bestaat dit jaar vijf jaar en dat wordt gevierd met een nieuwe opzet van het festivalgebied! Dit jaar centreert het festival zich voor het eerst geheel rondom het Rapenburg. Op zeven historische locaties langs de gracht, zoals de Hortus Botanicus, het Academiegebouw en het Rijksmuseum van Oudheden, kun je kiezen uit ruim 100 verschillende lezingen, acts en voorstellingen. Praat met Ilja Leonard Pfeijffer en Brainpower over de Unieke Woordenschat, check hiphopteksten met de Rapfactchecker, discussieer over de maakbare mens met oa sportwetenschapper Bert Otten en feministe Linda Duits en leer alles over poep bij microbioloog Ed Kuijper. Daarnaast kunnen ook muziekliefhebbers hun hart ophalen met optredens van oa Tamino, Altin Gün, Luwten en Yung Nnelg.

Zaterdag 16 september 19:00 - 01:00 + afterparty in L.V.V.S. Augustinus

Onder Ckaarthouders worden 2x2 gratis toegangskaarten verloot. Doe mee en laat je onderdompelen in de wereld van kunst en wetenschap!

Voor het volledige programma en het bestellen van tickets: Nacht van Kunst en Kennis.nl/

Deelnemen aan deze actie kan tot en met 8 september.


Deelnemen
WIN gratis VIPkaarten AIAF 2017

WIN gratis VIPkaarten AIAF 2017

Categorie: Beeldende Kunst
Doe mee en maak kans op een van de vier gratis VIP kaarten (*). Het evenement trekt onder andere galeries aan, culturele instellingen, kunstcritici en natuurlijk veel verzamelaars. Tijdens de fair worden er meer dan 3.000 kunstwerken tentoongesteld voor de verkoop. Dit is dan ook een uitstekende gelegenheid om zich in een rijke collectie van de wereldwijde kunst te verwonderen als investeerder, dealer, bewonderaar of als koper. Een fantastische mix van talentvolle kunstenaars, gepresenteerd door internationale galeries uit meer dan 30 landen, wordt tentoongesteld in de prachtige centraal gelegen Beurs van Berlage - Amsterdam. Programma: Vrijdag 25 augustus 2017 VIP Private View en Vernissage € 10,-: 18.00 - 21.00 uur. (op vertoon van uw Ckaart betaalt u aan de kassa slechts € 5,-). Zaterdag 26 augustus 2017 Gratis toegang 11:00 - 17.00 uur Global Art Awards Ceremony om 16.00 uur Meer informatie vindt u op www.amsterdamartfair.com. Deelnemen aan deze actie kan tot en met 20 augustus. (*) Als u niet heeft gewonnen, geen nood: Ckaarthouders krijgen op vertoon van de kaart € 5,00 korting.

Deelnemen

BLIJF OP DE HOOGTEElke week komen er Ckaart aanbiedingen bij. Blijf eenvoudig op de hoogte via de nieuwsbrief.


Neem een abonnement op de nieuwsbrief

PROFITEER VAN ALLE VOORDELEN


Ckaart
De Ckaart kan u al gauw vele tientallen tot honderden euro's voordeel opleveren.


Bestel 'm nu met korting!